Sensi therapie is bijzondere behandelmethode.

Het is moeilijk om zo uit te leggen wat sensi therapie is en wat ik precies doe bij een behandeling. Maar ik ga het proberen. Met sensi ga ik op zoek naar de oorzaak van een probleem (dit doe ik ook met natuurgeneeskunde). Met sensi kan ik soms problemen waar men al jarenlang last van heeft op een snelle manier behandelen en inzicht geven waarom iemand ergens last van heeft.. Doordat iemand inzichten krijgt kan men zelf mee werken aan het herstel.

De klachten die met sensi behandeld kunnen worden zijn heel divers. te denken valt o.a. aan:

Stress, Burn-out, Gepest worden, of zelf pesten, Depressie, Concentratie stoornissen, ADHD, Weghalen emotionele problemen.

Verder alle lichamelijke klachten hebben een oorzaak in het emotionele brein. Elke klacht komt ergens vandaan, het lichaam wil je laten weten dat er iets is door een signaal af te geven van bijvoorbeeld pijn. Wordt er niet aan de oorzaak gewerkt dan komt het lichaam met een sterker signaal op die plaats bijvoorbeeld ontsteking en verder. Zo wil het lichaam laten weten dat er iets niet in balans is. Met de sensi therapie gaan we deze balans weer herstellen waardoor het lichaam het signaal niet meer hoeft af te geven. En daardoor klachtenreductie plaats kan vinden.

In mijn praktijk heb ik vele mensen al mogen behandelen met heel veel diverse problemen.