Sensi therapie is een therapie die vooral gericht is op hooggevoelige personen. Voor kinderen en volwassenen die in het dagelijks leven hiervan last hebben. Sensi kan op heel veel gebieden verlichting geven.

Omdat ik ook erg veel geleerd heb bij mijn opleiding van bloesemremedies kan het zo zijn dat ik deze kennis bij een sensi behandeling inzet.

WERKWIJZE

Het Sensi protocol is dé waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie. De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.

  1. Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
  2. Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  3. Wegnemen van de oorzaken (o.a. met remedies)
  4. Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

VOEDING- EN ALLERGIEMETING

Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ‘ tijdelijke gifstoffen ‘ in het lichaam meer bij.

DIEËTEN

Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.

ORTHOMOLECULAIR

Soms is het noodzakelijk om dit dieet aan te vullen met vitamines en / of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken.

REMEDIES

Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versneld het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

DRUKPUNTMASSAGE

Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden, door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor je van belang kunnen zijn.

E.F.T.

De Emotional Freedom Technique komt uit Amerika. Het is een kloptechniek op de meridiaanpunten, maar gericht op emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma’s e.d.

HOLISTIC PULSING

Deze zachte massagetechniek (waarbij je geheel gekleed kunt blijven) is geschikt voor jong en oud. Brengt problemen aan het licht, en werkt ondersteunend in het proces.

EDELSTEENTHERAPIE

Een edelsteenlegging op en rond het lichaam kan soms ondersteunend zijn bij verschillende processen. Door gebruik van verschillende edelstenen wordt deze therapie vaak als helend ervaren. Een uitgemeten edelsteen dragen kan in sommige gevallen het geheel versterken waar dat nodig mocht zijn.

Uit ervaring is gebleken dat de sensi-therapie van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven.